Christelijke relatietherapie

Wanneer je als christen op zoek bent naar een christelijk therapeut kan dit best een zoektocht zijn. Wij kunnen je hierbij helpen.

Jouw zoektocht naar een christelijke relatietherapeut

Het vinden van een goede relatietherapeut die aansluit bij jouw als christen kan een flinke uitdaging zijn. Ook in christelijke Nederland zijn er grote verschillen.

Je zoekt natuurlijk een coach met dezelfde levensvisie, iemand die jou begrijpt.

Een christelijke therapeut die aansluit bij jouw normen en waarden als christen. Maar hoe vind je die?

gezinstherapie

Laat ons je helpen

Wanneer je contact met ons opneemt gaan we een inventarisatie maken van je wensen. De volgende vragen (en nog meer) gaan we proberen te beantwoorden:

  • Waar loop je nu tegen aan in je relatie en welk resultaat wil je bereiken?
  • In welke christelijk richting ben je actief (katholiek, gereformeerd, protestant, evangelisch/pinksterbeweging, apostolisch etc.)?
  • Wil je face to face coaching of digitaal?
  • Een man of vrouwelijke coach?

Vervolgens zoeken wij binnen ons netwerk een therapeut die bij jouw/jullie past. Dit bespaart jou veel zoek- en nadenkwerk.

Christelijk netwerk van relatietherapeuten

Door ons uitgebreide een netwerk van christelijke relatietherapeuten vinden we altijd wel een therapeut die bij jou past.

Meld je gratis aan door de gegevens achter te laten.

Kom in contact

De eerste stap om een coach/relatietherapeut te benaderen is voor de meeste mensen lastig. Het is een stap die je echter wel moet zetten om verder te komen.

Zet nu jouw eerste stap naar een betere relatie met je partner. Laat je gegevens achter en wij kijken hoe we jou verder kunnen helpen.