Relatietherapie in Almere

Op zoek naar een relatietherapeut in Almere? Wij helpen je graag in jouw zoektocht!

Relatietherapie in Almere

Mis je de passie in je relatie? Ben je dat vlammetje kwijt dat de liefde voor je partner deed ontbranden? Hierdoor kun je gaan twijfelen aan je relatie. Ben ik nog wel verliefd? Hoe kan ik mijn relatie nieuw leven inblazen? Vragen die niet 1-2-3 te beantwoorden zijn, maar waar een relatietherapeut je graag bij wilt helpen!

Relatietherapie in Almere is gericht op het verbeteren van relaties: met je partner, familie of omgeving. Onder relatietherapie valt:

 

relatietherapie almere

EFT relatietherapie Almere

EFT relatietherapie is gebaseerd op jarenlang onderzoek van Sue Johnson. Uit dit onderzoek blijkt dat emotionele verbondenheid essentieel is in een relatie. 

Negatieve interactiepatronen kunnen emotionele verbondenheid in de weg staan. Daarom is het belangrijk om tijdens EFT therapie stil te staan bij de negatieve patronen in jullie relatie. Wat is hier de oorzaak van en hoe kunnen jullie dit samen oplossen, zodat er wederzijds begrip ontstaat?

In Almere zijn verschillende praktijken die EFT relatietherapie aanbieden. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste relatietherapeut!

Kom in contact

De eerste stap om een coach/relatietherapeut te benaderen is voor de meeste mensen lastig. Het is een stap die je echter wel moet zetten om verder te komen.

Zet nu jouw eerste stap naar een betere relatie met je partner. Laat je gegevens achter en wij kijken hoe we jou verder kunnen helpen.

Waar vind ik een therapeut in Almere?

Relatietherapie Almere Buiten 

In Almere Buiten is een psycholoog gevestigd waar je terecht kunt voor relatietherapie. Relatietherapie is niet alleen bedoeld voor relaties waarin het niet goed gaat. 

Ook relaties die soepel verlopen, kunnen soms een boost gebruiken. Zo leer je elkaar nog beter aanvoelen!

In de andere stadsdelen van Almere zijn minder relatietherapeuten actief. Vind je het lastig om een therapeut te vinden? Wij helpen je graag bij jouw zoektocht!

Je kunt ook overwegen om online relatietherapie te volgen, bijvoorbeeld via dit zelfhulpprogramma.