Relatietherapie in Arnhem

Door heel Nederland is het mogelijk om relatietherapie te volgen. Ook in Arnhem!

Relatietherapie in Arnhem

Relatietherapie helpt je bij het verbeteren van je relatie. Dit kan een liefdesrelatie zijn, maar dat hoeft niet. Relatietherapie kan ook worden gevolgd om relaties binnen het gezin, met familie of met andere naasten te verbeteren. Vormen van relatietherapie zijn: 

  • Cognitieve gedragstherapie

  • Systeemtherapie

  • Gezinstherapie

  • Huwelijkstherapie

  • Mediation

  • Relatiecoaching

Relatietherapie Arnhem kosten

De kosten van relatietherapie in Arnhem verschillen per relatietherapeut. Elke therapeut hanteert een eigen tarief, waardoor het moeilijk is om een schatting van de totale kosten te maken. 

Sommige zorgverzekeringen vergoeden relatietherapie vanuit een aanvullend pakket. Controleer dus of jouw zorgpakket relatietherapie vergoedt.

relatietherapie arnhem

EFT relatietherapie Arnhem

EFT relatietherapie is in Arnhem een veelgebruikte vorm van relatietherapie. Het doel van Emotionally Focused Therapy is de emotionele verbondenheid in een relatie versterken. 

Door negatieve interactiepatronen te achterhalen en te bespreken, leren partners hoe ze deze patronen kunnen doorbreken. Dit draagt bij aan de emotionele verbondenheid en zal uiteindelijk leiden tot een gezonde relatie.

Ben je op zoek naar een EFT relatietherapeut in Arnhem? Of woon je dichterbij Nijmegen? Wij helpen je graag bij het vinden van een therapeut!

 

Kom in contact

De eerste stap om een coach/relatietherapeut te benaderen is voor de meeste mensen lastig. Het is een stap die je echter wel moet zetten om verder te komen.

Zet nu jouw eerste stap naar een betere relatie met je partner. Laat je gegevens achter en wij kijken hoe we jou verder kunnen helpen.

Waar volg ik relatietherapie in Arnhem?

Relatietherapie Arnhem Noord

In Arnhem Noord zijn verschillende relatietherapeuten actief, bijvoorbeeld in het Spijkerkwartier en Het Dorp. 

 

Relatietherapie Arnhem Zuid

Onder de rivier, in Arnhem Zuid, kun je ook relatietherapie volgen. In de Groene Weide en Immerloo zijn praktijken voor relatietherapie.

Vind je het lastig om de juiste relatietherapeut te vinden? Laat het ons weten. We helpen je graag!

Relatietherapie Arnhem avond

De meeste praktijken voor relatietherapie bieden ook de mogelijkheid om in de avond relatietherapie te volgen. Handig, want dan hoef je geen vrij te nemen van je werk.

 

Relatietherapie omgeving Arnhem

Niet alleen in Arnhem kun je relatietherapie volgen. Ook in de omgeving van Arnhem zijn praktijken voor relatietherapie gevestigd. Bijvoorbeeld in Nijmegen, Zevenaar en Doorwerth zijn relatietherapeuten actief.