Relatietherapie in Eindhoven

Eindhoven is een stad waar verschillende relatietherapeuten actief zijn. Lees snel verder!

Relatietherapie in Eindhoven

Misschien zit er sleur in je relatie omdat jullie al lang samen zijn, geen tijd voor elkaar vrij maken of de kinderen alle aandacht vragen. 

Relatietherapie helpt om je relatie weer nieuwe energie te geven. Samen met een relatietherapeut ontdek je welke stappen je kunt nemen om jullie relatie te verbeteren.

 

Wanneer heeft relatietherapie geen zin meer?

Relatietherapie is nooit zinloos, zelfs niet als jullie uiteindelijk besluiten om uit elkaar te gaan. Relatietherapie laat inzien welke denk- en gedragspatronen een rol spelen in jullie relatie.

Wederzijds begrip is relevant bij beslissingen die moeten worden genomen. Binnen jullie relatie, maar ook bij het beëindigen van een relatie. Zo voorkom je ruzie.

Natuurlijk streven relatietherapeuten en partners altijd naar het verbeteren van de relatie. Relatietherapie is in de meeste gevallen succesvol, dus zeker de moeite waard!

relatietherapie eindhoven

EFT relatietherapie Eindhoven

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. De EFT methode kijkt naar negatieve interactiepatronen in een relatie. Negatieve interactiepatronen hebben als gevolg dat de emotionele verbondenheid niet optimaal is.

EFT relatietherapie helpt je dit herkennen en leert hoe je dit kunt verbeteren, zodat jij en je partner op een lijn komen en verbondenheid ervaren.

In Eindhoven zijn verschillende EFT relatietherapeuten actief. Vind je het lastig om de juiste therapeut te vinden? Wij helpen je graag met zoeken!

Kom in contact

De eerste stap om een coach/relatietherapeut te benaderen is voor de meeste mensen lastig. Het is een stap die je echter wel moet zetten om verder te komen.

Zet nu jouw eerste stap naar een betere relatie met je partner. Laat je gegevens achter en wij kijken hoe we jou verder kunnen helpen.

Kosten relatietherapie Eindhoven

Vergoeding relatietherapie

Relatietherapie wordt vergoed wanneer je bent doorverwezen door een gespecialiseerde arts.

Ook als de therapie onderdeel is van een GGZ traject is er een vergoeding beschikbaar.

Deze kosten worden wel afgetrokken van het eigen risico. 

Relatietherapie zelf betalen

Sommige zorgverzekeringen vergoeden relatietherapie vanuit het aanvullend pakket. De extra kosten van dit pakket wegen echter niet altijd op tegen de kosten van de therapie.

Bereken dus vooraf wat voor jou het voordeligst is.