Relatietherapie in Enschede

In Enschede zijn verschillende relatietherapeuten actief. Op deze pagina lees je hoe je de juiste therapeut vindt!

Relatietherapie in Enschede

Relatietherapie is voor iedereen die aan zijn relatie wil werken. Dit kan een liefdesrelatie zijn, maar dat hoeft niet. Onder relatietherapie valt:

In Enschede wil een relatietherapeut je graag helpen om negatieve interactiepatronen zichtbaar te maken, zodat jij aan verbetering kunt werken.

relatietherapie enschede

EFT relatietherapie Enschede 

 

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. Emotionele verbondenheid is een basisvoorwaarde voor een goede relatie. Negatieve interactiepatronen kunnen deze verbondenheid in de weg staan.  

 

De EFT methode bestaat uit drie fasen en is gericht op het achterhalen van de negatieve interactiepatronen. Partners leren hoe ze opbouwend met elkaar kunnen communiceren en stellen zich open voor de gevoelens van de ander.

 

Benieuwd naar EFT relatietherapie in Enschede? Zoek een therapeut die deze methode inzet. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte relatietherapeut!

 

Kom in contact

De eerste stap om een coach/relatietherapeut te benaderen is voor de meeste mensen lastig. Het is een stap die je echter wel moet zetten om verder te komen.

Zet nu jouw eerste stap naar een betere relatie met je partner. Laat je gegevens achter en wij kijken hoe we jou verder kunnen helpen.

Relatietherapie Enschede kosten

 

Aan relatietherapie zijn kosten verbonden. Elke praktijk voor relatietherapie in Enschede hanteert eigen tarieven. Meestal volg je een aantal therapiesessies. De relatietherapeut stelt een prijs op gebaseerd op het aantal sessies. Een therapeut kan ook uurtarief berekenen.

Neem voor een prijsindicatie contact op met de relatietherapeut die je wilt bezoeken.

Kostenvergoeding 

Sommige zorgverzekeringen vergoeden relatietherapie vanuit een aanvullend pakket. De kosten van een aanvullend pakket wegen echter niet altijd op tegen de kosten van relatietherapie. Maak vooraf dus de afweging of je je wilt verzekeren voor relatietherapie.

Volg je relatietherapie op aanraden van een arts of als onderdeel van een GGZ-traject? Dan wordt relatietherapie wel vergoed vanuit de basisverzekering. De kosten zullen worden afgetrokken van je eigen risico.