Relatietherapie in Zwolle

Op zoek naar een relatietherapeut in Zwolle? Wij helpen je graag!

Relatietherapie in Zwolle

Relatietherapie is gericht op het verbeteren van relaties. Dit kan je liefdesrelatie zijn, maar ook relaties met vrienden, collega’s en familie kunnen soms beter. 

Misschien merk je dat de communicatie met je man stroef verloopt, dat jullie niet dezelfde liefdestaal spreken, of dat je het gevoel hebt niet meer op een lijn te liggen de opvoeding van jullie kinderen. 

In Zwolle kun je relatietherapie volgen bij verschillende relatietherapeuten. Zij geven je nieuwe inzichten waar jij in de praktijk mee aan de slag kunt.

relatietherapie zwolle

Relatietherapie in Zwolle: kosten

De kosten van relatietherapie in Zwolle variëren. Elke relatietherapeut mag zijn/haar eigen tarieven bepalen, waardoor er geen eenduidig antwoord kan worden gegeven op de vraag: “Hoeveel kost relatietherapie in Zwolle?”

De kosten van relatietherapie zijn afhankelijk van de duur en het aantal therapiesessies. Bespreek dus altijd met de therapeut wat de relatietherapie zal gaan kosten.

 

Kom in contact

De eerste stap om een coach/relatietherapeut te benaderen is voor de meeste mensen lastig. Het is een stap die je echter wel moet zetten om verder te komen.

Zet nu jouw eerste stap naar een betere relatie met je partner. Laat je gegevens achter en wij kijken hoe we jou verder kunnen helpen.

Vormen relatietherapie in Zwolle

Hieronder lichten we twee vormen uit. Verder valt onder relatietherapie:

  • Huwelijkstherapie

  • Gezinstherapie

  • Cognitieve gedragstherapie

  • Systeemtherapie

Christelijke relatietherapie Zwolle

In Zwolle is het mogelijk om christelijke relatietherapie te volgen. Tijdens christelijke relatietherapie is er ruimte om relatieproblemen te bespreken vanuit het geloof. Wellicht zijn je gevoelens in strijd met de belofte die je in de kerk hebt gedaan, of vind je het lastig om Gods wil te volgen in je relatie. Een christelijke relatietherapeut praat hier graag met je over!

Vind je het fijn om met een christelijke therapeut te praten, maar wil je liever handvatten ontvangen die niet direct gelinkt zijn aan het geloof! Ook dat is mogelijk! Je bepaalt zelf hoe de relatietherapie wordt vorm gegeven.

EFT relatietherapie Zwolle 

Emotionally Focused Therapy (EFT) is een veelgebruikte methode bij relatietherapie. EFT richt zich op het terugvinden van de emotionele verbondenheid in een relatie. 

EFT relatietherapeuten hebben een EFT-opleiding gevolgd en zijn hierdoor gecertificeerd. Bij twijfel, kun je dit altijd navragen.

Ook in Zwolle wordt EFT relatietherapie aangeboden. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste therapeut!