Relatietherapie in Utrecht

Hulp is altijd dichtbij! Ook in Utrecht (stad)

Relatietherapie in Utrecht (stad)

Het verbeteren of redden van je relatie kan soms niet zonder hulp van een expert. Op dat moment komt relatietherapie in beeld waarbij jij en je partner samen met een psycholoog, relatiecoach of therapeut kijken naar manieren om jullie relatie weer op de rails te krijgen.

Ook in Utrecht zijn verschillende relatietherapeuten actief. Sommigen werken vanuit huis of hebben een eigen praktijk aan huis en anderen zijn verbonden aan het ziekenhuis of een grotere psychologische organisatie. 

relatietherapie utrecht

Specialisaties van relatietherapie

De verschillende therapeuten die in Utrecht actief zijn kunnen ervoor kiezen om verschillende soorten specialisaties toe te passen. In de regel zijn relatietherapeuten ervaren en bedreven in meer dan 1 specialisatie. 

In Utrecht vind je bijvoorbeeld goede specialisten op het gebied van EFT Therapie. Ook cognitieve gedragstherapie is een veel voorkomende specialisatie.

Kom in contact

De eerste stap om een coach/relatietherapeut te benaderen is voor de meeste mensen lastig. Het is een stap die je echter wel moet zetten om verder te komen.

Zet nu jouw eerste stap naar een betere relatie met je partner. Laat je gegevens achter en wij kijken hoe we jou verder kunnen helpen.