Relatietherapie Zeeland

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in Zeeland? Wij kunnen je helpen!

Waarom relatietherapie in Zeeland volgen?

In Zeeland kun je bij verschillende therapeuten relatietherapie volgen. Relatietherapie helpt je om bepaalde patronen in je relatie inzichtelijk te maken en te werken aan verbetering. Misschien is het vertrouwen in jouw relatie beschadigd of speelt jaloezie een grote rol.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, want relatietherapie is om veel verschillende redenen te volgen. Tijdens de eerste sessie bespreek je met de relatietherapeut wat jullie behoeften zijn en wat jullie verwachtingen zijn van de relatietherapie. 

relatietherapie zeeland

Welke relatietherapie in Zeeland?

Zeeland heeft een ruim aanbod relatietherapeuten. Relatietherapie is niet alleen gericht op het verbeteren van liefdesrelaties. Onder relatietherapie valt:

  • Cognitieve gedragstherapie

  • Gestalttherapie

  • Gezinstherapie

  • Systeemtherapie

  • Relatiecoach

  • EFT therapie

  • Huwelijkstherapie

Heb je moeite met het vinden van de juiste therapeut? We helpen graag!

Kom in contact

De eerste stap om een coach/relatietherapeut te benaderen is voor de meeste mensen lastig. Het is een stap die je echter wel moet zetten om verder te komen.

Zet nu jouw eerste stap naar een betere relatie met je partner. Laat je gegevens achter en wij kijken hoe we jou verder kunnen helpen.

Hoe lang duurt relatietherapie?

Relatieweekend

In Zeeland wordt regelmatig een relatietherapie weekend georganiseerd. De lengte van dit weekend varieert van een dagarrangement tot een midweek. Tijdens het relatieweekend komen verschillende hoofdthema’s aan bod. 

Een relatietherapie weekend in Zeeland is een goede manier om snel inzicht te krijgen in de aard van jullie relatieproblemen. Uit ervaring blijkt dat een relatieweekend vaak voldoende is voor een nieuwe start. Heb je behoefte aan een langer traject? Dan kun je op zoek naar een andere relatietherapeut in Zeeland.

Christelijke relatietherapie

Christelijke relatietherapie duurt niet langer dan reguliere therapie, maar biedt wel meerwaarde. Wanneer je relatieproblemen ervaart, gaat dit misschien in tegen de huwelijksbelofte die je in de kerk deed.

Een christelijke relatietherapeut geeft ruimte om relatieproblemen vanuit een christelijke levensovertuiging aan te pakken. De mate waarin aan het christelijke aspect aandacht wordt besteed, is geheel afhankelijk van jullie wensen.