Relatietherapie in Rotterdam

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in Rotterdam? We geven alle informatie die je nodig hebt in de zoektocht!

Relatietherapie in Rotterdam

Heb je twijfels over je relatie? Loopt het de laatste tijd niet zo lekker tussen jou en je partner? Relatietherapie kan jullie helpen je relatie een positieve boost te geven. In de regio Rotterdam is een groot aantal relatietherapeuten actief.  

Relatietherapie Rotterdam Zuid

Ook in Rotterdam Zuid kun je relatietherapie volgen. Relatietherapeuten bieden verschillende soorten therapie aan, bijvoorbeeld:

  • Huwelijkstherapie

  • Cognitieve gedragstherapie

  • EFT relatietherapie

  • Systeemtherapie 

Wij helpen je graag de juiste therapeut te vinden!

relatietherapie rotterdam

Relatietherapie Rotterdam kosten

 

De kosten van relatietherapie in Rotterdam verschillen per praktijk. Elke relatietherapeut hanteert eigen tarieven, maar gemiddeld kost 1 uur relatietherapie 100,-. 

 

Relatietherapie wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. De meeste zorgverzekeringen vergoeden relatietherapie wel vanuit een aanvullend pakket. In sommige gevallen is het echter voordeliger om relatietherapie volledig zelf te betalen.

 

Kom in contact

De eerste stap om een coach/relatietherapeut te benaderen is voor de meeste mensen lastig. Het is een stap die je echter wel moet zetten om verder te komen.

Zet nu jouw eerste stap naar een betere relatie met je partner. Laat je gegevens achter en wij kijken hoe we jou verder kunnen helpen.

Vormen relatietherapie

Relatietherapeuten in Rotterdam zijn vaak gespecialiseerd in een bepaalde vorm relatietherapie. Ze zijn bijvoorbeeld christelijk of hebben zich toegelegd op EFT relatietherapie.

Christelijke relatietherapie Rotterdam

Christelijke relatietherapie biedt ruimte om over relatieproblemen te praten vanuit christelijke normen en waarden. Het is vaak prettig om met een relatietherapeut te spreken die dezelfde normen en waarden heeft.

In Rotterdam bieden er verschillende therapeuten christelijke relatietherapie. We helpen je graag bij het vinden van een passende relatietherapeut!

EFT relatietherapie Rotterdam

Emotionally Focused Therapy (EFT) is een therapievorm gericht op het versterken van de verbondenheid binnen een relatie. Door aandacht te besteden aan emoties leren partners elkaar beter begrijpen en wordt hun band sterker.

EFT relatietherapie in Rotterdam wordt door verschillende therapeuten gegeven. Deze therapeuten zijn gekwalificeerd EFT therapeut.