Relatietherapie Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in Noord-Brabant? Wij kunnen je helpen!

Relatietherapie in Noord-Brabant

Relaties.. Het is mooi om in contact te staan met anderen, maar vaak ook ingewikkeld. Relaties kunnen je onzeker maken, jaloers of ongelukkig. Dit kan leiden tot problemen met je partner, vrienden, collega’s of familie. 

In Noord-Brabant zijn relatietherapeuten werkzaam die je willen helpen bij het verbeteren van je relatie. Ga eens bij jezelf na op welk relatievlak je hulp kunt gebruiken. Schaam je niet om hulp te vragen!

relatietherapie noord brabant

Waar vind ik de geschikte relatietherapeut?

Ieder persoon is uniek en heeft zijn eigen denk- en gedragspatronen. In de zoektocht naar een geschikte relatietherapeut is het daarom goed om bij jezelf na te gaan wat jij wilt bereiken met de therapie. Op deze manier kun je jouw wensen naast het aanbod relatietherapeuten leggen en een passende match vinden. 

Een eerste selectie maak je door te kijken welk soort relatietherapie je zoekt:

  • Cognitieve gedragstherapie

  • Eft therapie

  • Systeemtherapie

  • Gezinstherapie

  • Relatiecoach

  • Huwelijkstherapie

In Noord-Brabant zijn relatietherapeuten actief in onder andere Tilburg, Eindhoven en Breda. Vind je het lastig om de geschikte relatietherapeut in Brabant te vinden? Wij helpen je graag!

Kom in contact

De eerste stap om een coach/relatietherapeut te benaderen is voor de meeste mensen lastig. Het is een stap die je echter wel moet zetten om verder te komen.

Zet nu jouw eerste stap naar een betere relatie met je partner. Laat je gegevens achter en wij kijken hoe we jou verder kunnen helpen.

Wat kost relatietherapie?

Vergoeding relatietherapie

Volg je relatietherapie op doorverwijzing van een gespecialiseerde arts of als onderdeel van een GGZ traject? Dan kun je relatietherapie vergoed krijgen van de zorgverzekering. De kosten worden wel afgetrokken van je eigen risico.

In de meeste gevallen wordt relatietherapie op eigen initiatief gevolgd. Enkele zorgverzekeringen vergoeden dit vanuit het aanvullend pakket. Controleer voordat je therapie gaat volgen of jouw verzekering relatietherapie vergoedt.

Geen standaardtarief

Elke relatietherapeut hanteert eigen tarieven. Sommige therapeuten berekenen hun prijs per sessie, terwijl anderen per uur rekenen. Gemiddeld komt het uurtarief van relatietherapie in Brabant uit om 100,-.

Bespreek met de gekozen relatietherapeut hoeveel sessies nodig zijn en wat de totale kosten ongeveer worden.