Relatietherapie op de Veluwe

Ben je op zoek naar een relatietherapeut op de Veluwe? Wij kunnen je helpen!

Relatietherapie op de Veluwe

Het doel van relatietherapie is relaties nieuwe energie geven. Elke relatietherapeut doet dat op een eigen manier. Ook op de Veluwe wordt relatietherapie aangeboden. De therapeuten stellen hierbij de behoeften van de client centraal. 

Relatietherapie wordt bijvoorbeeld gevolgd als er sprake is van ontrouw, ruzies of communicatieproblemen. Ook als stellen uit elkaar zijn gegroeid kan relatietherapie helpen. 

Op de Veluwe zijn veel relatietherapeuten actief. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste!

Ook in Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn wordt relatietherapie aangeboden.

relatietherapie nijmegen

Christelijke relatietherapie

Christelijke relatietherapeuten bieden vanuit een christelijk perspectief hulp bij relatieproblemen. Relatieproblemen worden besproken vanuit een christelijke levensovertuiging.

Het wordt vaak als prettig ervaren om met iemand te kunnen spreken die overeenkomende normen en waarden heeft. U bepaalt zelf in welke mate dit terug komt in de therapie. Ook op de Veluwe wordt christelijke relatietherapie gegeven, bijvoorbeeld in Apeldoorn.

 

Kom in contact

De eerste stap om een coach/relatietherapeut te benaderen is voor de meeste mensen lastig. Het is een stap die je echter wel moet zetten om verder te komen.

Zet nu jouw eerste stap naar een betere relatie met je partner. Laat je gegevens achter en wij kijken hoe we jou verder kunnen helpen.

Wordt relatietherapie vergoed?

Op doorverwijzing? Ja!

Relatietherapie wordt door de zorgverzekering vergoed als je bent doorverwezen door een arts. Ook als je relatietherapie volgt als onderdeel van een GGZ heb je recht op vergoeding.

De kosten worden in deze gevallen afgetrokken van je eigen risico.

 

Op eigen initiatief? Niet altijd..

Relatietherapie wordt niet altijd vergoed als je zonder doorverwijzing contact zoekt met een relatietherapeut. 

Sommige zorgverzerkeringen vergoeden relatietherapie vanuit een aanvullend pakket. Maar let op: de kosten van dit pakket wegen niet altijd op tegen de kosten van relatietherapie. Soms is het voordeliger om de relatietherapie zelf te betalen.