Relatietherapie in Amstelveen

Verschillende relatietherapeuten hebben zich gevestigd in Amstelveen. Lees verder voor meer informatie over relatietherapie! 

Relatietherapie in Amstelveen

Relatietherapie kan je huwelijk versterken. In sommige relaties heb je te maken met psychologische aandoeningen, zoals depressie, asperger of borderline. Dit kan grote gevolgen hebben voor het geluk in jullie relatie.

Relatietherapie helpt om inzicht te krijgen in je relatie. Waar is verbetering mogelijk? Samen met een relatietherapeut neem je je relatie onder de loep en leer je omgaan met de moeilijkheden in je relatie.

relatietherapie amstelveen

EFT relatietherapie Amstelveen

 

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. Zoals de naam het al zegt, staat emotie centraal in deze methode van relatietherapie. Emotie is de basis van ons denken en doen en daarom belangrijk om bij stil te staan.

 

Emotionele verbondenheid wordt soms beperkt door negatieve interactiepatronen. Tijdens EFT relatietherapie in Amstelveen worden deze interactiepatronen achterhaald en wordt er gewerkt om de negativiteit op te lossen.

 

 

Samen op zoek

Op zoek naar een relatietherapeut? Dan ben je er vast al wel achter gekomen dat deze zoektocht best wel lastig is.

  • Is relatietherapie wat voor mij?
  • Welke therapeut past bij mij?
  • Welke relatietherapeut kan mij echt verder helpen?

Natuurlijk zijn wij er om jou hierbij te helpen! Laat je gegevens achter en krijg gratis hulp.

Kosten van relatietherapie

Elke relatietherapeut hanteert zijn eigen tarief voor relatietherapie. Ook in Amstelveen variëren de prijzen per therapeut. Sommige relatietherapeuten hanteren een prijs per sessie, terwijl andere therapeuten een prijs per uur berekenen.

Meestal volg je een aantal sessies relatietherapie. Bespreek vooraf met de relatietherapeut wat de kosten hiervan zullen zijn.

Vergoeding

Relatietherapie wordt in de meeste gevallen niet vergoed vanuit de basisverzekering. Alleen als je relatietherapie volgt op doorverwijzing van een arts of als onderdeel van een GGZ traject kun je de therapie declareren.

Sommige zorgverzekeringen vergoeden relatietherapie vanuit een aanvullend pakket. Controleer of dit bij jouw verzekering het geval is.