Relatietherapie in Twente

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in Twente? Wij kunnen je helpen!

Relatietherapie in Twente

Twijfel je soms of je nog wel van je partner houdt? Ruzies, leugens of communicatieproblemen kunnen leiden tot een relatietip. Het is belangrijk om dit te erkennen, want alleen dan kun je een relatietip oplossen.

Relatietherapie is gericht op het positief verbeteren van je relatie. In Twente kun je terecht bij verschillende relatietherapeuten. Ook als je nog steeds gelukkig bent, maar het gevoel heb dat er verbetering mogelijk is kun je relatietherapie volgen.

relatietherapie twente

Hoe kies ik een relatietherapeut in Twente?

Het aanbod van relatietherapeuten is soms zo groot, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ga daarom eerst bij jezelf na wat jij wilt verbeteren in je relatie? Welke patronen wil je doorbreken? Kijk daarna welk soort therapie hierbij aansluit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit: gezinstherapie, gedragstherapie, systeemtherapie of EFT relatietherapie.

Kijk hier voor informatie over relatietherapie in Enschede en ZwolleHulp nodig? Wij helpen je graag! 

 

Kom in contact

De eerste stap om een coach/relatietherapeut te benaderen is voor de meeste mensen lastig. Het is een stap die je echter wel moet zetten om verder te komen.

Zet nu jouw eerste stap naar een betere relatie met je partner. Laat je gegevens achter en wij kijken hoe we jou verder kunnen helpen.

Moet ik relatietherapie zelf betalen?

Relatietherapie op doorverwijzing 

Wanneer je in Twente een relatietherapeut vindt na doorverwijzing door een gespecialiseerde arts, wordt de therapie vergoed door je zorgverzekering. Deze kosten worden echter wel afgetrokken van je eigen risico. 

Is de therapie onderdeel van een GGZ traject? Ook dan vallen de kosten onder je zorgverzekering.

Relatietherapie op eigen initiatief

Wil je graag je relatie verbeteren en relatietherapie volgen? Dit wordt helaas niet meer vergoed door het basispakket van een zorgverzekering. 

Enkele zorgverzerkeringen bieden wel een vergoeding in het aanvullende pakket. Soms wegen de kosten van een aanvullende verzekering niet op tegen de kosten van relatietherapie. Het is goed om dit vooraf te berekenen.

In deze blog lees je meer over de vergoeding van relatietherapie.