Relatietherapie in Noord-Holland

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in Noord-Holland? Wij kunnen je helpen!

Relatietherapie in Noord-Holland

In Noord-Holland kun je relatietherapie volgen om verschillenden redenen. Misschien voel je je eenzaam in je relatie en heb je het idee dat jij alle taken op je moet nemen. De communicatie met je partner is vluchtig. Echt de tijd nemen en elkaar aandacht geven komt nauwelijks meer voor.

Relatietherapie in Noord-Holland is niet uitsluitend om liefdesrelaties te verbeteren. Relatietherapie kan ook worden gevolgd om relaties binnen het gezin te herstellen of denk- en gedragspatronen aan te passen.

relatietherapie noord holland

Welke relatietherapeut zoek ik?

Relatietherapeuten zijn vaak gespecialiseerd in verschillende soorten relatietherapie. In Noord-Holland kun je de volgende relatietherapieën volgen:

  • Relatiecoach

  • Eft therapie

  • Systeemtherapie

  • Gezinstherapie

  • Cognitieve gedragstherapie

  • Huwelijkstherapie

Wij helpen je graag met het zoeken naar een relatietherapeut in Noord-Holland!

Samen op zoek

Op zoek naar een relatietherapeut? Dan ben je er vast al wel achter gekomen dat deze zoektocht best wel lastig is.

  • Is relatietherapie wat voor mij?
  • Welke therapeut past bij mij?
  • Welke relatietherapeut kan mij echt verder helpen?

Natuurlijk zijn wij er om jou hierbij te helpen! Laat je gegevens achter en krijg gratis hulp.

Tot slot: relatietherapie in Noord-Holland

Waar kan ik terecht voor relatietherapie in Noord-Holland? 

In Noord-Holland is een ruim aanbod van relatietherapeuten. Elke therapeut heeft zijn eigen werkwijze, maar de behoefte van de client staat altijd centraal. Bedenk dus waar je de focus op wilt leggen tijdens de therapie en zoek een therapeut in Noord-Holland die daarbij aansluit.

Zowel in de grote als kleinere plaatsen in Noord-Holland zijn relatietherapeuten actief, bijvoorbeeld in Amstelveen, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Wij helpen je graag met het vinden van een relatietherapeut!

Wordt relatietherapie vergoed?

Sinds 2013 wordt relatietherapie helaas niet meer vergoed vanuit het basispakket. Een aantal zorgverzekeringen hebben de vergoeding van relatietherapie wel opgenomen in een aanvullend pakket. Raadpleeg daarom jouw zorgverzekering om te kijken of je in aanmerking komt voor vergoeding.

De kosten van relatietherapie worden afgetrokken van jouw eigen risico als je bent doorverwezen door je huisarts of als je een GGZ traject volgt.